Chalet met hoog rendement!

Ventron, Vosges, Frankrijk

Goed renderende vastgoedbelegging in het buitenland, ver weg van Box 3, het woningwaarderingstelsel en vaste huurovereenkomsten.

Ventron, Vogezen | 80m2 woonoppervlak | 2275m2 perceel | > 7,5% rendement | richtprijs 336.000,- euro

Genieten in de Vogezen

Prachtige recreatiewoning in de Vogezen. Zomer en winter op en top genieten

Een eigen zwembad op een perceel van 2200m

Ruim perceel met gazon, volgroeide bomen, een zwembad en een berging.

Veelzijdige omgeving

Wielrennen, wandelen, motorrijden, wintersport. 365 dagen per jaar vertier!

Een veilig heenkomen voor uw vermogen én uw gezin! Dat biedt dit prachtige chalet in Ventron, Frankrijk. Op de scheidslijn van de Franse departementen Vosges en Haut-Rhin staat dit omstreeks 2004 gebouwde houten prachtchalet. Het circa 80 vierkante meter grote huis op betonnen fundering biedt een hoog wooncomfort en meer dan voldoende ruimte aan 8 personen. Of u nu op zoek bent naar een recreatiewoning voor eigen gebruik of voor de verhuur, zorg dat u beslist verder leest!

Het houten chalet op betonnen fundering is in 2004 in beheer van de huidige eigenaar gebouwd. De afgelopen 19 jaar is het huis veelvuldig door de familie gebruikt en de laatste jaren daarnaast verhuurd. Zoekt u gerust op Chalet Notre Retraite Ventron en de vijf-sterren recensies vliegen u om de oren. En dat is niet voor niets; de serene rust die de omgeving hier biedt op prettige, doch zeer bereikbare afstand van de dorpse voorzieningen en recreatiemogelijkheden zorgen voor een perfecte uitvalsbasis voor iedere vakantie, zomers én ’s winters!

De indeling

Het chalet staat voor op het ruim 2275m2 grote perceel. Aan de voorzijde is een grote berging geplaatst welke ruimte biedt aan tuingereedschap, uw (motor)fiets en het brandhout. Via de voordeur bereiken we de hal, waaraan de eerste twee slaapkamers zijn gelegen, alsmede de badkamer, de was- en C.V.- ruimte en het toilet. De grootste slaapkamer biedt toegang tot een slaapzolder, welke middels een vlizotrap aan twee extra personen ruimte kan bieden. De badkamer met luxe douchecabine, tweede toilet en wastafel met meubel is voldoende ruim en voorzien van vloerverwarming. 

De woonkamer met open keuken is tuingericht en heerlijk licht. De master-bedroom is hiervandaan bereikbaar. De open keuken is van alle gemakken en inbouwapparatuur voorzien. Vanachter de grote glazen pui kijkt u prachtig uit over uw eigen Franse paradijs. Leven als een God in Frankrijk, maar dan echt. Direct achter de woning is een groot vlonderterras gelegen met uitzicht over de tuin, het zwembad en de achtergelegen rivier. In de tuin is een tweede berging geplaatst met nog een extra slaapvertrekt voor twee personen en de stallingsplaats voor de motormaaier, want die heeft u nodig met zo’n groot perceel! (ter overname). 

Het zwembad beschikt over een filterinstallatie. Voorts zijn een gemetselde stenen barbecue aanwezig, een petanquebaan, een vijver, een trampoline en een bloementuin.

De omgeving

Ventron ligt in het departement Vosges, ofwel de Vogezen, op de grens van departement Haut-Rhin. In de directe omgeving van het huis zijn meerdere skigebieden gelegen, met een skigebied in herontwikkeling aan het einde van de straat als absoluut Unique Selling Point. Op deze plek, boven aan de weg waaraan de woning is gelegen, wordt een nieuw wellness-centrum gerealiseerd. De skiliften geven toegang tot een fraai skigebied. Voor meer skiplezier kan een beroep worden gedaan op het nabijgelegen La Bresse en de verschillende Cols in de buurt. Zo is er ook zomers genoeg vertier voor de wandelaar, de fietser, de natuurliefhebber en de motorrijder. Le Grand Ballon, le Petit Ballon, Le Markstein, de prachtige Route de Cretes, ze liggen allemaal binnen 30 minuten rijden vanaf Ventron. Boodschappen doen kan ik een van de vele Supermarches in de buurt in de grotere plaatsen Le Thillot en Cornimont. Maar wat denkt u van andere idyllische plaatsen als Munster, La Bresse en Remiremont? U raakt hier niet snel uitgekeken. 


Verhuur- en beleggersinformatie

Het woonhuis wordt thans verhuurd in de recreatieve sferen. Op basis van historische gegevens kunt u rekenen op een rendement van minstens 7,5%, gebaseerd op een veilige berekening van 40 weken verhuur van vijf dagen a 125,- euro per nacht. Accounts van AirBNB en Booking.com worden voor zover mogelijk ter overname aangeboden, waardoor u kunt voortborduren op de prachtige staat van dienst van dit chalet. Slaat u zelf de reviews er maar op na!

Op dit moment wordt gebruik gemaakt van een tuinman / klusjesman en een congierge voor het sleutelbeheer en schoonmaak. Deze mensen staan desgewenst ook tot de beschikking van de nieuwe eigenaar!


Meer weten, bezichtigen of meer informatie?

Bel of mail! info@value-r.nl | 0299-700228

Plattegronden en meer foto’s op aanvraag beschikbaar.