Ambachtsweg 5J Oosthuizen

TE HUUR, kantoorruimte op een hoeklocatie aan de Ambachtsweg in Oosthuizen!

Ca. 90m2, ook gedeeltelijk te huur

Huurprijs 1.200,- p.m. ex. G.W.L.

Maar zelden komt zo’n kans voorbij; lichte en ruime kantoorruimte op het bedrijventerrein aan de Ambachtsweg in Oosthuizen. Dit kantoor is op een hoek gelegen en biedt daardoor aan twee zijden daglicht en bovendien vrij uitzicht over de groene omgeving. Dit mag je gerust een inspirerende werkplek noemen!

Op de eerste verdieping van dit bedrijfspand verhuren wij ca 90m2 kantoorruimte. De ruimte is momenteel geheel open, maar is desgewenst te splitsen in twee verhuurbare eenheden. De ruimte kan naar wens van huurder worden afgewerkt / ingericht, verhuurder denkt daarin graag mee.

Indeling:Via de centrale hal, welke wordt gedeeld met de huurder van de benedenruimte, loop je via de privé trapopgang naar de eerste verdieping. Afhankelijk van de wensen van de huurder(s) is hier een wachtruimte met pantry aanwezig, met toegang tot de kantoorruimte(n). De pantry, voorzien van inbouwapparatuur, staat in de huidige configuratie nog binnen de enkele, grote kantoorruimte. De kantoorruimte beschikt over veel raamopeningen met fraaie draai-/kiepramen, een betonnen vloer en een systeemplafond. Een toilet is aanwezig op de verdieping. Een tweede, gedeeld toilet is op de begane grond te vinden. De ruimte wordt verwarmd middels C.V. met radiatoren.

Parkeren:Er zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar, welke per stuk kunnen worden bijgehuurd. E.e.a in overleg.

Huurcondities:- Huurtermijn in overleg.- Opleveringsniveau in overleg. Verhuurder staat er voor open om mee te denken in afwerking, verbouwing en inrichting.- Geheel of gedeeltelijk te huur.- Opteren voor BTW belaste verhuur in overleg mogelijk.- Huurprijs geldt voor de gehele ruimte, huurprijs voor deelverhuur n.o.t.k.

We nodigen u van harte uit voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging met onze makelaar zijn de ruime mogelijkheden bespreekbaar.