Specialisme

Ook voor de taxatie van uw recreatiewoning, woonwagen of verhuurde woning kunt u bij Value-R terecht. Uitgangspunt daarbij is dat het om een NWWI (Wonen) taxatie gaat. 

Neem contact op voor meer informatie over de tarieven en mogelijkheden. Specialistische taxaties zijn altijd maatwerk, waardoor we eerst graag met u kijken naar de behoefte, mogelijkheden en oplossingen. 


Recreatiewoning
Recreatiewoning

Wij zijn gespecialiseerd in taxaties van recreatiewoningen op Vakantiepark EuroParcs De Rijp. Wij taxeren alleen recreatiewoningen bestemd voor eigen (recreatief) gebruik. 

Woonwagen / woonwagenstandplaats

U kunt mogelijk een taxatierapport nodig hebben bij de grondverwerving van uw standplaats, financiering of herfinanciering. Value-R is een van de weinige kantoren in de regio met ervaring in woonwagentaxaties.

Verhuurde woningen

Is uw woning in verhuurde staat en heeft u een taxatie nodig? Dat kan. Value-R taxeert woningen in verhuurde staat binnen de Kamer Wonen van het NRVT. Vraagt uw bank om een NWWI rapport van uw woning in verhuurde staat? Schakel dan Value-R in.

Koopgarant

Ook wanneer u een Koopgarantwoning heeft of een soortgelijke constructie, zoals Betaalbare Koopwoningen Zaanstad BKZ, kunt u bij ons terecht.