Value-R komt van het Engelse woord Valuer, ofwel Taxateur. De Value is losgekoppeld van de R, want Waarderen is wat wij doen bij Value-R.

Over ons

Value-R is ingesprongen op de vraag naar een onafhankelijke taxatiedienst. Géén makelaarskantoor, maar een vastgoedkundig bureau dat zich richt op alle specialistische vraagstukken rondom de woningmarkt. Taxaties, verduurzaming en advies hebben voeren daarbij de boventoon.

Oprichter en taxateur Randy Visser RM/RT is Value-R vanuit die behoefte gestart. Taxeren is arbeidsintensief en specialistisch werk, dat bij veel makelaarskantoren door de focus op aan- en verkoop naar de achtergrond is verdwenen.

Specialistische vraagstukken worden in de conventionele makelaardij te weinig opgepakt. Value-R voorziet in de behoefte om juist die producten en diensten de aandacht te geven. Naast taxatierapporten kun je daarbij denken aan huurwaarderingen, meetrapporten en duurzaamheidsadvies.

Bij Value-R zijn twee Register Taxateurs aangesloten, waardoor uw opdracht altijd kan worden uitgevoerd. Via onze zusteronderneming www.verbeterjemeter.nl worden onze duurzaamheidsvraagstukken uitgevoerd.Contact

Value-R B.V.

Zuiderweg 129a

1461GH Zuidoostbeemster

W:  www.value-r.nl
E:  info@value-r.nl
T: 0299 – 700 228

KVK: 87104938