U bent op zoek naar een taxateur in Purmerend? Welkom bij Value-R Taxaties!

Value-R maakt voor u een geschikt taxatierapport bij aankoop van een woning, een verbouwing, overbrugging en oversluiten van uw hypotheek.

Taxateur Randy Visser RM/RT is Purmerender in hart en nieren. Al zijn hele leven is Randy in Purmerend woonachtig, hij kent de stad dan ook op zijn duimpje. Of u nu een taxatierapport nodig heeft voor een tussenwoning in de Purmer-Noord, een ruime twee-onder-een-kapwoning in de Weidevenne of een appartement in het stadje, taxateur Randy Visser kent de omgeving als geen ander. Hij mag zich dan ook met recht Taxateur Purmerend noemen!

En juist die plaatselijke bekendheid is voor u belangrijk. U weet als koper of eigenaar namelijk heel goed welke invloed de locatie van uw huis heeft op de waarde. De ligging vlakbij het winkelcentrum of school, het vrije uitzicht over het groen of de gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen, u heeft deze woning niet zomaar gekocht!

Het rapport moet aan strenge eisen voldoen. Gevalideerde taxatierapporten kunnen daarom alleen door gecertificeerde en geregistreerde taxateurs (RM/RT of RMT) worden opgesteld.

Value-R richt zich uitsluitend op taxeren en voert geen makelaardij. Daarom is de taxateur van Value-R nooit gehinderd door belangenverstrengeling vanwege aan- of verkoop van het te taxeren huis en kunnen we altijd binnen drie werkdagen na opname het taxatierapport aan je overhandigen. Dat is een garantie!

Value-R is erkend taxateur Wonen. Bedrijfsmatig vastgoed of agrarische objecten worden door Value-R niet getaxeerd.

Value-R verricht wél nieuwbouwtaxaties en taxaties voor waarde in verhuurde staat.

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «AANMELDEN» button you agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik