Bouwkundige keuring

450

Onze bouwkundige keuring is geschikt bij aankoop van een woning. De keuring geeft een uitgebreide indruk van de huidige staat van de woning, het te verwachten onderhoud en de aanwezige gebreken / verbeterpunten. Na de keuring volgt binnen 72 uur een uitgebreide rapportage met een oordeel per bouwonderdeel, foto’s, tekst en uitleg en de voor veel hypotheekverstrekkers verplichte NHG bijlage.

De keuring wordt altijd binnen 5 werkdagen na opdracht uitgevoerd, zodat je snel een helder en compleet beeld hebt van de gekochte woning. We raden je aan de keuring in de bedenktijd uit te laten voeren of een clausule in de koopovereenkomst op te laten nemen waarin een ontbindende voorwaarde wordt opgenomen waarbij de kosten voor direct noodzakelijk onderhoud niet hoger mogen uitvallen dan een bedrag dat je vooraf met de wederpartij afstemt.


Conditiemeting huidige woning

200

Het onderhouden van een woning is een onderschat aspect van woningbezit. Veel eigenaars laten zich verrassen door hoge herstelkosten, doordat onderhoud niet of onjuist wordt uitgevoerd. Deze onverwachte, hoge en ongewenste kosten kun je voorkomen door periodiek (advies: eens per 5 jaar) een conditiemeting uit te laten voeren. Onze bouwkundig inspecteur loopt samen met jou door en om de woning en brengt na afloop een beknopt rapport uit, welke uitsluitend de zaken omschrijft die aandacht behoeven. Ook wordt verteld hoe te handelen, binnen welke termijn en krijgt je een inschatting van de kosten.

Wij verstrekken daarbij uitdrukkelijk geen offertes! Dit doen wij om onze onafhankelijkheid te bewaren. Value-R is geen aannemer; wij komen niet ‘gratis’ bij je langs voor een offerte, maar geven een compleet, duidelijk en eerlijk onderhoudsadvies.


Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

Aanmelden met e-mail

Aan de slag met uw account

om je favoriete huizen en meer op te slaan

By clicking the «AANMELDEN» button you agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik